Güncel Haberler

Bursaspor, Brescia Deplasmanında Dağıldı!

7DAYS EuroCup A grubu 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk olduğu Brescia karşısında sezonun en kötü performanslarından birine imza attı ve 110-74 gibi kalp kırıcı bir skorla dağıldı.

Bu sonuçla İtalyan ekibi 4-5 ile 8. sıraya yükselirken, temsilcimiz ise 5-4 ile 4. sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ev sahibi ekipte CJ Massinburg 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, David Cournooh 15 sayı, 2 asist, eski dost Kenny Gabriel 12 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Amedeo Della Valle 10 sayı, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Temsilcimizde ise Zach Auguste 22 sayı, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Ahmet Düverioğlu 14 sayı, 2 ribaund, Onuralp Bitim 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist, David Dudzinski 11 sayı, 8 ribaund ve Anthony Clemmons 11 sayı, 5 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …