Güncel Haberler

Galatasaray, Polonya Ekibi Legia’yı Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi C grubu 6. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF, Polonya’da Legia Warszawa‘ya konuk oluyor.

20 Aralık Salı günü saat 22:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 5 maçından 3 tanesini kazanabildi ve liderlik yani direkt top 16 biletini kapma şansı devam ediyor. Bunun için bu maçta Legia’yı yenmeleri yetmiyor, grubun diğer maçında da Oostende’nin evinde Holon’u yenmesi gerekiyor. Diğer her türlü sonuçta ise, yani İsrail ekibinin kazanması durumunda temsilcimiz grubu 2. sırada bitirerek play-in bileti kapmış olacak. Sarı kırmızılılar son mçalarını ligde Büyükçekmece deplasmanında oynamışlar ve 4 sayı farkla kazanmışlardı.

Polonya temsilcisi ise 5 maçtan sadece birini kazanabildi ve herhangi bir iddiaları yok, bu maça sadece formalite için çıkacaklar. Buradaki son maçlarında konuk oldukları Holon’dan 22 sayı fark yerken, ligdeki son maçlarında ise konuk ettikleri Trefl’ı 8 sayı farkla geçerek biraz olsun moral bulmuşlardı.

İki takım ilk maçta İstanbul’da karşılaşmışlar ve temsilcimiz o maçı 86-71 gibi net bir bir skorla kazanmayı bilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …