Güncel Haberler

Bursa, İtalyan Ekibi Brescia’ya Konuk Oluyor

7DAYS EuroCup A grubu 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Buraspor, İtalya’da Brescia‘ya konuk olacak.

20 Aralık Salı günü saat 22:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 8 maçtan 5 tanesini kazanarak kendisine 4. sırada yer buldu. Son 4 maçlarından 3 tanesini kazandılar, formda olduklarını biliyoruz. Nitekim geçen hafta da konuk ettikleri Lietkabelis’i 6 sayı farkla geçmişlerdi. BSL’deki son maçlarında ise konuk ettikleri Manisa’yı 96-85’lik skorla geçmişlerdi. Temsilcimizde Thornwell dışında eksik bulunmuyor.

Brescia ise grubun vasat ekiplerinden birisi. 8 maçlarından 3 tanesini kazanabildiler. Üst üste 4 maçlarını kaybettikten sonra geçen hafta deplasmanda denk rakiplerinden Cedevita’yı 80-83 ile geçerek kötü gidişata dur demişlerdi. Ancak Serie A’daki son maçlarında ise konuk ettikleri güçlü rakipler Bologna’ya fazla direnememişler ve 12 sayı farkla yenilmişlerdi. Sakatlanan Petrucelli ve Caupain’in yerini Ryan Taylor ve Aleksej Nikolic ile doldurdular ama şuana kadar beklentileri karşılayamadılar.

İki takım Avrupa kupalarında ilk kez karşı karşıya gelecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …