Güncel Haberler

Lakers, Davis’i Sakatlığa Kurban Verdi!

NBA‘de sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Los Angeles Lakers, son dönemde üst üste aldığı galibiyetlerle toparlanma sinyalleri vermiş, play-in potasına girmeye başlamıştı.

Elbette yakalanan bu çıkışta yıldız uzun Anthony Davis‘in payı büyüktü, bireysel performansıyla birçok maçı taşımıştı adeta.

Son olarak Lakers’ın konferansın favorilerinden Nuggets’ı 126-108 gibi farklı yendiği maçta, bileğinden sakatlanan Davis, karşılaşmayı da tamamlayamamıştı. The Aathletic’in haberine göre de yıldız uzun en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

29 yaşındaki Davis, son 2 sezonda sakatlıklar nedeniyle çok fazla maç kaçırmış, geçen sezon 82 maçtan sadece 40 tanesinde forma giyebilmişti.

Bu sezon ise şimdiye kadar toplam 25 maçta forma giyebilen Davis, 27.4 sayı, 12.1 ribaund, 2.6 asist istatistikleriyle MVP adayları arasına girmeyi başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …