Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Sakatlar Listesi Büyüyor!

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko‘da gün geçmiyor gibi yeni bir sakatlık haberi gelmesin…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko‘dan yapılan açıklamada Tonye Jekiri ve Nemanja Bjelica‘nın sağlık durumları hakkında bilgi verildi:

Bir süredir kasık bölgesindeki ağrıları nedeniyle sağlık ekibimiz tarafından planlanan konservatif tedavi ve çalışma programını takip eden Tonye Jekiri’nin durumu ekibimizce değerlendirilmiştir. Bu süreçte basketbol faaliyetlerini sürdüren Jekiri’nin, bir süredir devam eden şikayetlerinden tamamen kurtulabilmesi adına, 22 Aralık Perşembe günü oynanacak Partizan maçının ardından ameliyat olmasına karar verilmiştir. Tonye Jekiri’nin ameliyatının ardından sahalara dönüş süresinin yaklaşık sekiz hafta olması öngörülmektedir.

Yaşadığı baldır sakatlığı sonrasında tedavi süreci devam eden sporcumuz Nemanja Bjelica’nın, yeni yılın ilk haftasında takım idmanlarına başlaması planlanmaktadır.

Fenerbahçe SK

Bildiğiniz üzere Motley ile Wilbekin’in sakatlıkları devam ediyor. Diğer taraftan 19 Aralık’ta yapılan açıklamayla uzun rotasyonuna takviye için Kostas Antetokounmpo takıma katılmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …