Güncel Haberler

İDDİA: Bu Kez Koç Kandemir ile Beşiktaş’ın Yolları Kesin Olarak Ayrılıyor!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet‘de beklenen ayrılık artık kesinleşti.

Basketfaul’de yer alan habere göre kulübün şubeden sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Tahir Güneş, koç Ahmet Kandemir ile görüştü ve kendisine yolları ayırmak istediklerini iletti. Hatırlayacağınız üzere yaklaşık 2 hafta öce tecrübeli koç istifa kararı almış ancak yönetim tarafından reddedilmişti.

Yönetim tarafından Kandemir’e başantrenörlüğü bırakması, basketbol şubesini yapılandırma ve altyapı ile ilgili görevine devam etmesi önerildi. Ancak Kandemir ise bu kapsama göre yeni gelecek koça kendisinin karar vermesi gerektiğini hatırlattı ve bunun olamayacağını belirterek kulüple arasındaki tüm sözleşmelerin feshedilmesini istedi yönetimden.

Siyah beyazlılar 16 takımın yer aldığı BSL’de 11 haftanın ardından sadece 2 galibiyet toplayabildi ve düşme hattında, 15. sırada yer alıyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …