Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Yeni Transferi Campazzo’ya Euroleague Lisansı Çıkaramadı!

Dallas Mavericks tarafından serbest bırakılan ve 2 yıllık NBA macerası sona eren Facundo Campazzo, kariyerine Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Kızıl Yıldız forması ile devam edecek.

Sırp ekibi Arjantinli yıldız ile 2 yıllık kontrat imzaladı. Tecrübeli guard sezon sonuna kadar 1.8 milyon euro kazanacakken, ikinci sezonda ise 2.5 milyon euro kazanacak. İsterse de 2023 yazında 50 bin euroluk çıkış bedelini ödeyip kontrattan ayrılabilecek.

Fakat imzalanan kontrata rağmen Kızıl Yıldız’ın yıldız guardını sahay sürebilmesi için bir engel kaldı önünde. 1 Aralık 2022’de Kızılyıldız, ödemesi geçen borçlar ve bilgi eksikliği sebebiyle transfer yasağı cezası almıştı. Bu da EuroLeague kadrolarına yeni bir koç veya oyuncu ekleyememeleri anlamına geliyor. Yani Campazzo’yu Euroleague sahnesinde izleyebilmemiz için bu cezanın kaldırılması gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …