Güncel Haberler

Cleveland, Dallas Deplasmanında Farklı Kazandı (Cedi oyuna girmedi)

NBA Doğu Konferansı’nın formda ekiplerinden Cleveland Cavaliers konuk olduğu Batı’nın iddialı takımlarından Dallas Mavericks‘i 105-90’lık skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs derecesini 18-11 yaptı ve Doğu’da 3. sırada yer aldı. Mavs ise 14-14 ile Batı’da 9. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Donovan Mitchell 34 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Lamar Stevens 18 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Evan Mobley 14 sayı, 7 ribaund, 6 asist ve Jarrett Allen 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kadroda olmasına rağmen koç tercihiyle oyuna girmedi.

Mavs cephesinde ise Luka Doncic 30 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Christian Wood 20 sayı, 7 ribaund, Reggie Bullock 12 sayı, 2 ribaund ve Spencer Dinwiddie 10 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …