Güncel Haberler

Denver, Jokic Şov Eşliğinde Washington Engelini Rahat Geçti

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Denver Nuggets, konuk ettiği Doğu’nun vasat ekiplerinden Washington Wizards‘ı Jokic’in dominant hücum performansı sayesinde 128-141’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Denver derecesini 17-10 yaptı ve Batı’da 3. sırada yer aldı. Wizards ise 11-18 ile Doğu’da 12. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 43 sayı (17-18 2sayı, 9-10 s.atış), 14 ribaund, 8 asist, 5 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Bones Hyland 23 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Aaron Gordon 22 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Beal, Hachimura ve Porzingis’den yoksun olan misafir takımda ise Kyle Kuzma 24 sayı, 2 ribaund, 4 asit, Will Barton 22 sayı, 2 ribaund, 9 asist ve Monte Morris 20 sayı, 7 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …