Güncel Haberler

Türk Telekom, Formda Lions’ı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup B grubu 8. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Ankara’da İngiliz ekibi London Lions‘ı konuk edecek.

14 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz geçen hafta konuk ettiği Granca’ya 81-88 ile kaybederek serisini kaybetmişti ve 5 galibiyet, 2 mağlubiyetle 2. sıraya geriledi, liderliği kaybettiği rakibine kaptırdı. Anncak sonraında BSL sahnesinde Ataşehir’de konuk oldukları güçlü Fenerbahçe Beko’yı 75-82’lik skorla geçerek ne kadar iyi bir takım olduklarını tekrar hatırlattılar herkese. Grant ve Taylor o maçı domine eden, galibiyeti getiren isimler olmuşlardı.

Lions ise organizasyonun yeni takımlarından birisi ama buna rağmen beklentileri aştılar şuana kadar, 7 maçlarından 4 tanesini kazandılar ki bu galibiyetlerin 3 tanesi seri halinde geldi, halen o başarılı sekansın içindeler. Son olarak geçen hafta deplasmanda Promitheas’ı 67-77 gibi net bir skorla geçmişlerdi. Ardından haftasonu mesaisinde ligde konuk oldukları Cheshire’ı da 74-89 ile geçerek moral depoladılar. O maçta Soko 12 sayı, 5 ribaund, Dekker 11 sayı, 5 ribaund, Hruban 11 sayı, 4 asist ve Koufos 10 sayı, 11 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

İki takım daha önce Avrupa sahnesinde hiç karşılaşmadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …