Güncel Haberler

Koç Itoudis ve Booker, Olympiakos Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Pire’de Olympiakos ile karşılaşacak.

Maçın öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Final Four hedefi için kurulmuş, çok iyi basketbol oynayan, kadro olarak doğru kimyaya sahip ve tüm oyuncularıyla birlikte sağlıklı bir durumda bu maça çıkabilecek bir takımla karşılaşacağız. Biz ise kadro olarak sorunlar yaşıyoruz ancak parkede mücadelemizi vereceğiz. Zorluklarımızın neler olduğunu biliyoruz. Karşımızda her şeye sahip, çok iyi ve örnek basketbol oynayan, çok iyi bir teknik ekibe sahip bir rakip olacak. Bizi çok zor bir karşılaşma bekliyor.

Fenerbahçe SK

Tecrübeli uzun Devin Booker ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün bizim için önemli bir meydan okuma olacak ve biz buna hazırız. Şu anda çok fazla eksiğimiz var ancak bunun hiçbir şeyi değiştirmemesi gerekiyor. Atina’ya gidip galibiyet adına savaşmak için kararlıyız. Amacımız bu ve bunu başarabilmek için mücadele edeceğiz.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …