Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (13. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 12. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 13. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Dejan Radonjic (Panathinaikos)
  • Lorenzo Brown (Maccabi Tel Aviv)
  • Vincent Poirier (Real Madrid)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • TJ Parker (LDLC Asvel Villeurbanne): Geçen hafta Barça’yı deplasmanda devirerek önemli bir çıkış yakalayan Asvel, sonrasında liginde de farklı kazanarak çıkışını sürdürdü. Takımda moraller yüksek. Özellikle De Colo’nun ritmini bulması ve Fall’u daha verimli kullanmalarıyla beraber bu hafta da evlerinde denk rakiplerden Partizan’a karşı çıkışlarını devam ettirip kazanacaklarını düşünüyorum.
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes): Bu sezon F4’ü beklemeden MVP modunu açtı Micic. Larkin’in yokluğunda takıma her alanda liderlik ediyor ve sürelerinin artmasına, hatta BSL’de de dinlenemiyor olmasına aldırış etmeden üst düzey performanslar sergilemeye devam ediyor. Son 2 maçtaki ortalama verimlilik puanı 30’du. BU amçta da evlerinde Baskonia karşısında ondan bu ortalamaya çıkmasını bekliyorum.
  • Walter Tavares (Real Madrid): Yeşil Burun Adalı dev uzun, bu sezon da Euroleague’in en dominant oyuncularından biri kuşkusuz. O sahadayken Real her iki pota altında da rakiplerine net bir üstünlük kuruyor. Tecrübeli uzun son iki maçta 28 verimlilik puanı ortalaması ile mücadele ediyor ve bu hafta da Bayern deplasmanında koç Mateo’nun en güvendiği isimlerden biri olacak. Hunter ve Gillespie’nin onun sikletinde uzunlar olmadığını düşünürsek yine son 2 maçtaki ortalamasına ulaşmasını beklemek mantıklı olacaktır.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …