Güncel Haberler

Tofaş, Macaristan Deplasmanından Umutlu Dönüyor

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 5. maçında temsilcimiz Tofaş, konuk olduğu Falco Szombathely‘i 64-77’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Tofaş derecesini 2-3 yaparak 3. sırada yer aldı ve gruptan çıkma umutlarını sürdürdü. Macar ekibi ise 1-4 ile son sırada yer aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ennis’in yokluğunda temsilcimizde Rob Gray 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Deon Thompson 15 sayı, 10 ribaund ve Berk Uğurlu 13 sayı, 4 ribaund, 12 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Macar ekibinde ise Zoltan Perl 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Matt Tiby 12 sayı, 12 ribaund, 3 asist, Akos Keller 11 sayı, 7 ribaund ve Raymond Cowels 10 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …