Güncel Haberler

Koç Sarıca, Bonn Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 5. maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka konuk ettiği Telekom Bonn’a 80-89’luk skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Karşıyaka’da koç Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Telekom Baskets Bonn takımını tebrik ediyorum, bugün kazanmayı hak ettiler. Bugün maç boyunca savunmada ve hücumda organize olamadık, çok sayıda top kaybı yaptık. Ayrıca maç boyunca sadece 4 üçlük isabetimiz var. Bugün kazanmayı çok istiyorduk, kaybettiğimiz için üzgünüz. Maçın ilk çeyreğinde fena savunma yapmamıştık ama sonrasında tüm doğrulardan vazgeçtik. Hem çok top kaybı yaparak, hem de düşük yüzdeyle üçlük atarak kendi evimizde mahkum oynadık. Bu oyunla kazanmak mümkün değildi. Gruptaki şansımız devam ediyor, bunun peşinden koşacağız. Rakibimizi bir kez daha kutlarım.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …