Güncel Haberler

Koç Priftis, Szombathely Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, konuk olduğu Szombathely’yi 64-77’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın Yunan koçu Dimitris Priftis açıklamalarda bulundu:

Takımımızı tebrik ediyorum. Zorlu bir maçtı. Bursa’daki maçtan farklı olacağını bekliyorduk. Çok güzel bir atmosferde oynadık karşılaşmayı. Burada gürültülü bir atmosfer var. Bu atmosfer, Szombathely’i de daha çok mücadele etmeye itiyor. Üçüncü çeyrekte de bu oldu. Daha agresif savunma yapmaya başladılar ve kolay sayılar buldular. Çok fazla hücum ribaundu verdik. Gruptaki durumdan dolayı iki taraf içinde zorlu bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz.

Tofaş SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …