Güncel Haberler

Karşıyaka 2 Uzatma Sonunda Efes’i Devirdi! (Angola ve Micic’den kariyer rekoru)

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu güçlü rakibi Anadolu Efes‘i 2 uzatmanın ardından 111-112’lik skorla geçmeyi başardı. Nefesleri kesen maçta son 7 saniyeye konuk ekip 111-112 önde girerken Egehan, Efes adına son topu kaçırdı ve Karşıyaka maçı kazanan taraf oldu.

Bu sonuçla Karşıyaka derecesini 5-3 yaptı ve 6. sırada yer aldı. Anadolu Efes ise 6-2 ile 3. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Braian Angola 31 sayı (6-11 3sayı) ile tüm kariyerinin en yüksek skoruna ulaşırken istatistiklerine 5 ribaund, 5 asist de ekledi. Errick McCollum 29 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Angel Delgado 19 sayı, 15 ribaund, 2 asist ve Mindaugas Kuzminskas 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Efes cephesinde ise Vasilije Micic 37 sayı ile BSL kariyer rekorunu kırarken istatistiklerine 3 ribaund, 8 asist ekledi. Wİll Clyburn 24 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Buğrahan Tuncer 13 sayı ve Tibor Pleiss 12 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …