Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (11. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 11. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 11. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Dejan Radonjic (Panathinaikos)
  • Vasilije Micic (Anadolu Efes)
  • Christ Koumadje (Alba Berlin)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas): Zalgiris bu sezon uzun yıllardır özlemini duyduğu play-off bileti konusunda emin adımlarla ilerliyor ve şuana kadar Zalgirio Arena’da çıktıkları 4 maçı da kayıpsız geçtiler. Bu hafta da denk rakiplerinden biri olan ve evden uzakta sorunlar yaşayan Pana karşısında hata yapmayacaklarını, haftayı galibiyetle kapatacaklarını düşünüyorum.
  • Nigel Hayes-Davis (Fenerbahçe Beko): Koç Itoudis’in Fenerbahçe’sinde adeta kendisini yeniden buldu tecrübeli forvet. 1’den 5 numaraya kadar tüm pozisyonların karşısında kalabilmesi ile Yunan koçun değişmeli adam savunmasına liderlik ediyor. Hücumda da yüksek verimlilikle oynuyor ve son 3 maçtaki verimlilik puanı ortalamasının tam 26 olduğunu belitelim! Bu hafta da Real karşısında sarı lacivertlilerin en önemli kozlarından biri olacak.
  • Lorenzo Brown (Maccabi Tel Aviv): İspanya ile EuroBasket’i kazandıktan sonra çıkışını sürdüren tecrübeli oyun kurucu, Maccabi’nin tartışmasız lideri. Hilliard’ın ceza alması ve Almanya’ya götürülmemesi ile beraber daralan guard rotasyonunda süresi ve sorumluluğu daha da artacaktır. Son 2 maçta ortalama 26 verimlilik puanı getirdi ve bu maçta da Bayern’in sert savunmasını delmek konusunda koç Kattash’ın en güvendiği isim olacak.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …