Güncel Haberler

Idolü Jokic’den Alperen’e Övgü Dolu Sözler!

NBA‘de normal sezon tam gaz devam ederken Denver Nuggets, konuk ettiği Houston Rockets‘ı son maçta 113-129’luk skorla yenmişti.

Karşılaşmada Rockets forması giyen temsilcimiz Alperen Şengün 23 dakika süre alırken 18 sayı, 7 ribaund ile mücadele etmiş, karşısındaki idolü olarak gördüğünü belirttiği MVP Nikola Jokic ise 27 dakikada 32 sayı, 12 ribaund, 8 asist ile mücadele etmişti.

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında sorulara yanıt veren Jokic, 20 yaşındaki genç oyuncumuz hakkında değerlendirmelerde bulundu:

(Oyununu bana benzetmesi) iyi bir şey mi emin değilim. Bence o gerçekten yetenekli. Belki kulağa tuhaf gelebilir, ama bence onun üzerinden daha fazla oynamalılar. Çünkü bazen takım olarak fazla durağan görünüyorlar. Özellikle çok fazla üçlük atmaya odaklandıklarında.

Adam yetenekli. Pas veriyor, sırtı dönük oynuyor, çember etrafında iyi bitirici. O sahadayken farklı oyunlar izleyebiliyorsunuz.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …