Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Konuğu Çekya Temsilcisi Nymburk

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu 4. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Ataşehir’de Çekya ekibi Nymburk‘u konuk edecek.

29 Kasım Salı günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor ekranarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz grupta 3 maçtan sadece birini kazanabildi ve 2 ya da 3. sırada yer alarak play-in oynama hakkı elde edebilmek adına kritik bir maça çıkıyor. İlk maçta Çekya’da 3 sayı farkla yenildiği rakibini minimum 4 sayı farkla yenerek olası bir denklikte ikili averaj üstünlüğünü ele almak istiyor. Bahçeşehir son maçında BSL sahnesinde Bursaspor’u konuk etmiş ve 69-74’lük skorla sahadan mağlup ayrılmıştı. Smith ve Hall’un sakatlıktan döndüğü maçta Boutsiele 20 sayı, 4 ribaund ve Shepherd 18 sayı, 3 asist ile direnen isimlerdi. Blazic’in sakatlığı devam ediyor.

Nymburk da temsilcimizi gibi ilk 3 maçından sadece bir galibiyet çıkarabildi ki o galibiyeti belirttiğim gibi kendi sahalarında temsilcimiz karşısında 79-76’lık skorla aldıkları galibiyetti. Onlar da hedef aynı, bu maçı kazanıp 2 ya da 3. sıra için avantaj yakalamak istiyorlar. Kaybederlerse de en azından 1 ya da 2 sayı farkla yenilerek ikili averajı korumaya çalışacaklar. Son lig maçlarında konuk oldukları Brno’yu 104-111 ile geçmişlerdi. Klassen 35 sayı, 5 ribaund, 8 asist, Watson 20 sayı, 6 ribaund ve Lockett 15 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …