Güncel Haberler

Clippers, Zubac’ın Müthiş Double-Double Performansıyla Indiana’yı Farklı Geçti

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Los Angeles Clippers konuk ettiği Indiana Pacers‘ı yıldızlarından yoksun olmasına rağmen Zubac’ın müthiş double-double performansı eşliğinde 100-114’lük skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Clippers derecesini 12-9 yaparak Batı’da 5. sırada yer alırken, Pacers ise 11-8 ile Doğu’da 4. sırada konumlandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

George ve Leonard’dan yoksun olan Clippers’da Ivica Zubac 31 sayı (14-17 2sayı), 29 ribaund, 3 asist, 3 blok ile müthiş bir peformansa imza atarken, Norman Powell 19 sayı, 5 ribaund, 2 asit, Terance Mann 14 sayı, 7 ribaund, 5 asist ve Marcus Morris 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Pacers cephesinde ise Jalen Smith 23 sayı, 9 ribaund, Tyrese Haliburton 15 sayı, 5 ribaund, 11 asist ve T.J. McConnell 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …