Güncel Haberler

Cleveland, Eksik Detroit Karşısında Hata Yapmadı (Cedi 10 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Cleveland Cavaliers konuk olduğu eksik Detroit Pistons karşısında hata yapmadı ve 102-94’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Cavs derecesini 13-7 yaparak Doğu’da 3. sırada yer aldı. Pistons ise 5-17 ile konferansın son sırasında yer almaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Donovan Mitchell 32 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Evan Mobley 20 sayı, 13 ribaund ve Darius Garland 19 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Kenardan gelen milli oyuncumuz Cedi Osman ise 27 dakika süre alırken 10 sayı (1-4 3sayı, 3-4 2sayı, 1-1 s.atış), 3 ribaund, 1 blok ile katkı verdi.

Bogdanovic, Ivey, Stewart ve Cunningham’dan yoksun olan Pistons cephesinde ise Marvin Bagley 19 sayı, 10 ribaund, 3 top çalma, Alec Burks 17 sayı, 2 ribaund, Killian Hayes 16 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Saddiq Bey 15 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …