Güncel Haberler

Asvel, Orthez Karşısında Sürprize İzin Vermedi

Fransa Betclic ELITE Pro A 10. hafta mücadelesinde son şampiyon LDLC Asvel Villeurbanne konuk ettiği Pau Orthez‘i 91-79’luk skorla yenerek sürprize izin vermedi.

Bu sonuçla Asvel derecesini 6 galibiyet-4 mağlubiyet yaparka 6. sırada yer aldı. Orthez ise yoluna 3 galibiyet-7 mağlubiyet ile 14. sırada devam etti.

Ev sahibi ekipte Amine Noua 21 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Youssoupha Fall 18 sayı, 8 ribaund, Jonah Mathews 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Retin Obasohan 14 sayı, 4 ribaund ve Parker Jackson-Cartwright 9 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Garrett Sim 18 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Vitalis Chikoko 13 sayı, 5 ribaund, Enzo Shahrvin 11 sayı, 6 ribaund ve Markeith Cummings 10 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …