Güncel Haberler

Eksik Philadelphia, Orlando Deplasmanından Galibiyet Çıkardı (Furkan 7 sayı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde yıldızlarından yoksun olan Philadelphia 76ers konuk olduğu Orlando Magic‘i 107-99’luk skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers’ın drecesi 10 galibiyet-9 mağlubiyet olurken, Magic ise yola 5 galibiyet-14 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Embiid, Harden Maxey’den yoksun olan Sixers’da Shake Milton 24 sayı, 9 ribaund, 10 asist ile triple-double’ın kıyısından dönerken, Tobias Harris 23 sayı, 10 ribaund, 5 asist, Geoges Niang 18 sayı (5-7 3sayı), 2 asist, Montrezl Harrell 14 sayı, 8 ribaund ve De’Anthony Melton da 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 17 dakika süre aldı ve 7 sayı (1-3 3sayı, 1-3 2sayı, 2-2 s.atış), 2 ribaund ile katkı verebildi.

Ev sahibi ekipte ise Franz Wagner 24 sayı (9-10 s.atış), 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Paolo Banchero 19 sayı, 4 ribaund, 3 aist ve Bol Bol 18 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 4 blok ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …