Güncel Haberler

Giannis ve Arkadaşları, Cleveland’ı Rahat Geçtiler (Cedi 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Milwaukee Bucks konuk ettiği formda rakibi Cleveland Cavaliers karşısında işi sıkı tuttu ve 102-117 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildiler.

Bu sonuçla Bucks’ın derecesi 13 galibiyet-5 mağlubiyet olurken, Cavs ise yoluna 12 galibiyet-7 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Middleton’dan yoksun oynamaya devam eden Bucks’da Giannis Antetokounmpo 38 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile dominant bir oyun ortaya koyarken, Jevon Carter 18 sayı (5-6 3sayı), 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Bobby Portis 14 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Misafir takımda ise Donovan Mitchell 29 sayı (5-11 3sayı), 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Darius Garland 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Isaac Okoro 13 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimlerdi. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise yine kenardan gelerek 32 dakika gibi önemli bir süre bulmasına rağmen sadece 8 sayı (2-5 sayı, 1-3 2sayı), 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …