Güncel Haberler

Tofaş, Bursa’da Strasbourg’u Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, Bursa’da Strasbourg‘u konuk edecek.

22 Kasım Salı günü saat 20:00’da oynanacak karşılaşmayı basketbolseveler Tivibu Spor ekranlarında izleyebilecekler.

Temsilcimiz Tofaş gruptaki ilk 3 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilmişti. Milli aradan önce son olarak burada Szombathely’i 72-83 ile geçmişlerdi. Milli aradan sonraki ilk maçlarında ise BSL sahnesinde konuk oldukları Fenerbahçe’ye 82-68 ile kaybetmişlerdi. O maçta Rob Gray 16 sayı, 4 ribaund, Berk Uğurlu 14 sayı, 4 asist, Emre Tanışan 11 sayı, 6 ribaund ve Tyler Ennis 10 sayı, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Strasbourg ise 3 maçtan 2 tanesini kazandı. Ama ligdeki kötü performansları nedeniyle koç Tuovi’ye faturayı kesip yolları ayırdılar. Milli aradan sonra takımın başında koç Banchi olacak. Ayrıca Udanoh ve Okoye de artık takımda değiller. İtalyan koçun ilk maçında ligde konuk ettikleri Provence karşısında zorlansalar da 4 sayı farkla kazanmışlardı. O maçta Lansdowne 15 sayı, Keene 13 sayı, 5 asist, Csvaliere 11 sayı, 8 ribaund ve Massa 10 sayı, 6 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

İki takım gruptaki ilk karşılaşmalarını 12 Ekim’de Fransa’da oynamışlar ve Strasbourg uzatma sonunda 94-89’luk skorla galibiyete uzanan taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …