Güncel Haberler

Bursaspor, Fransa’dan Galibiyet Çıkarmaya Çalışacak

7DAYS EuroCup A grubu 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor Fransa’da Bourg‘a konuk olacak.

22 Kasım Salı günü saat 21:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor’da canlı olarak izleyebilecekler.

Bourg grupta dört dörtte yapan, tek namağlup takım ve tabiki liderlik koltuğunda oturuyorlar tek başlarına. Milli aradan önceki son maçta konuk oldukları Brescia’yı zor da olsa 69-71 ile geçerek namağlup ünvanlarını korumuşlardı. Milli aradan sonraki ilk maçlarında ise Pro A’da konuk oldukları Le Mans’ı 87-90 yenmeyi başardılar. O maçta Palmer 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Massenat 14 sayı ve Benitez 10 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren isimlerdi.

Temsilcimiz ise sezona iyi başlamış ve ilk 2 maçını kazanmıştı bu grupta ama son 2 maçlarını kaybettiler. Ara öncesi konuk ettikleri Ulm’a 4 sayı farkla yenilmişlerdi. Sonrasında ise aranın ardından BSL’de çıktıkları maçta yine evlerinde denk rakiplerinden Galatasaray’a 88-93 ile kayebttiler, düşüşlerini sürdürdüler. O son maçta Onuralp 18 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Clemmons 16 sayı, Needham 12 sayı, 7 asist ve Dudzinski 16 sayı, 9 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

İki takım bu sezon ilk kez kozlarını paylaşacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …