Güncel Haberler

Tofaş, Son Çeyrekte Elindeki Maçı Verdi!

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Tofaş, konuk ettiği Strasbourg karşısında son çeyrekte kontak kapatarak elindeki maçı verdi.

Bu sonuçla Fransa temsilcisi derecesini 3 galibiyet-1 mağlubiyet yaparken, Tofaş ise 1 galibiyet-3 mağlubiyet ile yola devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Strasbourg’da Matt Mitchell 25 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Marcus Keene 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Paul Lacombe 13 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Tofaş cephesinde ise Rob Gray 27 sayı, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Suleiman Braimoh 12 sayı, 5 ribaund, Bouba Toure 11 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Deon Thompson 10 sayı ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …