Güncel Haberler

Atlanta, Uzatma Sonunda Uyuyan Toronto Savunmasını Cezalandırıp Kazandı

NBA Doğu Konfeansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği önemli eksikleri bulunan Toronto Raptors‘u uzatma sonunda 122-124’lük skorla geçmeyi başardı.

Uzatma bölümünün son anlarında Atlanta son hücum içi tou kendi pota altından oyuna sokarken Toronto tam saha baskı yapmayı denedi ama Young akıllı bir uzun pasla bomboş kalan Griffin’i rakip pota altında topla buluşturdu ve bu ikili galibiyeti getirmiş oldular.

Bu sonuçla Hawks’ın derecesi 10 galibiyet-6 mağlubiyet olurken, Raptors ise tola 9 galibiyet-8 mağlubiyet ile devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 33 sayı, 3 ribaund, 12 asist ile yıldızlaşırken, De’Andre Hunter 22 sayı (11-14 s.atış), 5 ribaund, Clint Capela 18 sayı, 14 ribaund, 3 blok, Dejounte Murray 17 sayı, 7 ribaund, 4 asist ve kenardan gelerek maç kazandıran basketin de sahibi olan AJ Griffin 17 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pascal Siakam, Precious Achiuwa, Gary Trent Jr.’dan yoksun olan Raptors cephesinde ise Scottie Barnes 28 sayı (4-8 3sayı), 11 ribaund, 9 asist ile triple-double’ı kaçırırken, O.G. Anunoby 27 sayı (0-6 3sayı), 3 ribaund, 5 asist, Thaddeus Young 18 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, Fred VanVleet 15 sayı (1-11 3sayı), 2 tibaund, 5 asist ve kenardan gelen Malachi Flynn 17 sayı (3-6 3sayı), 5 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …