Güncel Haberler

Minnesota, Philadelphia Deplasmanından Son Nefeste Galibiyet Çıkardı (Furkan kadroda yoktu)

NBA Batı Konferansı’nın flaş ekiplerinden Minnesota Timberwolves konuk olduğu önemli eksikleri bulunan Philadelphia 76ers‘ı son nefeste 112-109’luk skorla geçti. Ev sahibi adına Niang bitime 1 saniye kala üçlük atıştan faydalanamadı.

Bu sonuçla beraber iki takımın da derecesi 8 galibiyet-8 mağlubiyet oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir takımda Anthony Edwards 25 sayı (2-10 3sayı), 5 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, D’Angelo Russell 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Karl-Anthony Towns 12 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Jaylen Nowell 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Harden ve Maxey’den yoksun olan Sixers cephesinde ise Joel Embiid 32 sayı (18-20 s.atış), 9 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile dominant bir performans sergilerken, Shake Milton 27 sayı, 6 ribaund, 2 asist, De’Anthony Melton 19 sayı (5-9 3sayı), 6 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Georges Niang 15 sayı (1-7 3sayı), 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz dizindeki sakatlık nedeniyle kadroda yer almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …