Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Bjelica Şoku Yaşanıyor!

Turkish Airlines Euroleague temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, yaz döneminde ses getirecek bir transfere imza atarak 7 sezon önce takımdan ayrılan ve NBA’de başarılı işlere imza atan tecrübeli uzun Nemanja Bjelica‘yı takıma geri getirmişti.

Ancak Sırp uzun milli takımda geçirdiği sakatlık nedeniyle hazırlık döneminde ve hazırlık döneminde yer alamamıştı. Geçtiğimiz günlerde takımla çalışmalara başlamış ve hatta ilk maçında Efes karşısında forma giyeceği kulislerde konuşulmuştu. Ama Fenerbahçe Beko‘dan şok bir açıklama geldi ve durumun bu şekilde değil aksine olumsuz olduğu belirtildi:

Ülkesinin milli takımıyla Avrupa Şampiyonası’na hazırlandığı dönemde baldır sakatlığı geçiren ve devam eden süreçte sakatlığının nüksetmesi sonucunda milli takım kadrosundan çıkarılan oyuncumuz Nemanja Bjelica, tedavi süreci sonrasında bir süre önce idmanlara başlamış, ancak aynı bölgede ağrı hissetmesi sonrası yapılan tetkikler neticesinde yeniden rehabilitasyon programına alınmıştır.

Sporcumuzun durumu 3-4 hafta sonra tekrar değerlendirilecektir.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …