Güncel Haberler

Memphis, Brooklyn’i Morant & Bane İş Birliği ile Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın yüksek potansiyelli takımlarından Memphis Grizzlies konuk ettiği Doğu’nun iddialı takımlarından Brooklyn Nets‘i Morant ile Bane’in skorer oyunları eşliğinde 124-134’lük skorla farklı geçti.

Grizzlies 4. maçında 3. kez kazanırken, Nets ise 3. maçında 2. kez kaybetti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’de Ja Morant 38 sayı, 4-6 3sayı, 10-11 s.atış, 8 ribaund, 7 asist ile yıldılzlaşırken, Desmond Bane 38 sayı, 8-11 3sayı, 7 asist, Santi Aldama 17 sayı, 4 ribaund ve Brandon Clarke 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile ona eşlik eden diğer isimler oldular.

Nets cephesinde ise Kyrie Irving 37 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Kevin Durant 37 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Nic Claxton 16 sayı, 7 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …