Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Konuğu İtalyan Ekibi Reggio Emilia

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 3. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka İtalyan ekibi Reggio Emilia‘yı konuk ediyor.

25 Ekim Salı günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor ekranlarından izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki ilk 2 maçlarından birini kazanabilmişti, içerde AEK’yı 91-88 ile yenerken deplasmanda Bonn’a ise 12 sayı farkla kaybetmişlerdi. Son lig maçlarında ise konuk ettikleri Tofaş’a 72-83 ile kaybetmişlerdi. Güzel haber bu maçta Kuzminskas’ın dönmesi bekleniyor ancak kötü haber geçen sezondan gelen cezaları devam ediyor ve bu maçta da taraftarlarından yoksun olacaklar.

İtalyan ekibi ise gruptaki ilk maçında Bonn’u deplasmanda 84-88 ile geçerken, ikinci maçta ise konuk ettikleri AEK’ya 73-84 ile kaybetmişlerdi. Ardından Serie A’daki son maçlarında ise Varese’ye evlerinde 81-87 ile kaybettiler. O son maçta Robertson 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Cinciarini 14 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Anim 13 sayı, 3 ribaund ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …