Güncel Haberler

6 Kişilik Bursaspor, Euroleague Şampiyonu Efes’i Devirdi!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde eksik olan ve sadece 6 kişilik rotasyonla mücadele eden Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Euroleague şampiyonu Anadolu Efes‘i son nefeste 88-86’lık skorla yenmeyi başardı.

Bitime 26 saniye kala Beaubois serbest atışları kaçırmadı ve farkı 2 sayıya düşürdü. 10 saniye kala Bursaspor’da Clemmons kaybı yaptı, Efes adına ise maç topunda 1.6 saniye kala Clyburn topu Buğrahan yerine dışarı attı ve skor 88-86 olarak tescillendi.

Bu sonuçla Bursaspor dörtte dört yaparak Fenerbahçe ile beraber ligde namağlup kalan 2 takımdan biri oldu. Anadolu Efes ise bu sezon ilk mağlubiyetini aldı BSL sahnesinde.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Anthony Clemmons 24 sayı, 2 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Onuralp Bitim 21 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Ahmet Düverioğlu 17 sayı, 11 ribaund ve Derek Needham 16 sayı, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Micic’in bitime 4:30 dakika kala 2. teknik faulden diskalifiye edildiği Efes cephesinde ise Will Clyburn 28 sayı, 5-8 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Rodrigue Beaubois 20 sayı, 4-8 3sayı, 2 asist, 2 top çalma, Ante Zizic 12 sayı, 8 ribaund ve Vasilije Micic 10 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/h9ws46enKcQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …