Güncel Haberler

Koç Gören, Daçka Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim Spor konuk olduğu Darüşşafaka’yı 75-94’lük skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Petkim’in koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Son yıllarda çalıştığım en güzel takım. Hem insani ilişkiler hem basketbol düzeyi olarak böyle bir takıma sahip olduğum için çok mutluyum. Sakatlıklar yaşadık, birçok şanssızlığımız oldu ama bırakmadık. Bugün otelde bu maçı kazanacağımıza dair bir hissiyatım vardı ama oyuncularımın bu kadar yürekli oynayacağını beklemiyordum. Tüm maçı kontrol ettik ve inanılmaz bir galibiyet aldık.

Bu galibiyeti, bebeği olduktan bir hafta sonra sakatlanıp sezonu kapatan Silas Melson’a hediye ediyoruz. Hücumda topu paylaştığımız an durdurulamaz bir takımız. Takımı bu maça çok iyi hazırlayan yardımcı antrenörlerime de çok teşekkür ediyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …