Güncel Haberler

Boston, Deplasmanda Miami’yi Yendi (Ömer Faruk kadroda yer almadı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 111-104’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Celtics ikide iki yaparken, Heat ise ikinci maçında da galibiyetle tanışamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Boston’da Jayson Tatum 29 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Jaylen Brown 28 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Derrick White 10 sayı, 7 ribaund ve Grant Williams 10 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Heat cephesinde ise Tyler Herro 25 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Bam Adebayo 19 saı, 8 ribaund, 5 asist, Jimmy Butler 18 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Kyle Lowry 17 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ve kenardan gelen Gabe Vincent 17 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Ömer Faruk Yurtseven ise sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …