Güncel Haberler

Morant Liderliğindeki Memphis, Houston Deplasmanında Kazandı (Alperen’den double-double)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Memphis Grizzlies konuk olduğu Houston Rockets‘ı Morant’in MVP performansı eşliğinde 129-122’lik skorla yenmeyi bildi.

Bu sonuçla Grizzlies yoluna ikide iki ile devam ederken, Houston ise yine galibiyetle tanışamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’de Ja Morant 49 sayı, 5-6 3sayı, 4 ribaund, 8 asist ile MVP performansı sergilerken, John Konchar 17 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ve Desmond Bane 14 sayı, 3-10 3sayı, 6 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğe isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Jalen Green 33 sayı, 4-5 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Kevin Porter Jr. 18 sayı, 4-8 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Eric Gordon 17 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 27 dakika süre aldı ve 9-13 saha içi, 4-10 s.atış isabetleriyle 23 sayı üretirken istatistiklerine 12 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 2 blok da ekleyerek double-double yaptı ve sadece 1 top kaybı yaparak çok verimli bir maç çıkardı. O sahadayken Houston hanesine +13 yazıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …