Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Seçimleri (4. Hafta)

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 4. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte 4. hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Israel Gonzalez (Alba Berlin)
  • Othello Hunter (FC Bayern Munich)
  • Mike James (AS Monaco)
  • Jaime Pradilla (Valencia)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Oded Kattash (Maccabi Tel Aviv): İsrail ekibi onun liderliğinde baştan aşağı kadrosunu yeniledi. Evlerindeki 2 mata Zalgiris ve Monaco engellerini geçmeyi bilmişlerdi. Bu maçta da taraftarlarının desteği ve Brown-Baldwin ikilisinin takıma adaptasyonunun artmasıyla beraber bir kez daha kazanacaklarını, hatta kendi sikletlerinde olmayan Asvel’i çift haneli farklarla da geçebileceklerini düşünüyorum.
  • Youssoupha Fall (LDLC Asvel Villeurbanne): Koç Parker onu gerçekten çok verimli kullanıyor şuana kadar. Dev uzunu sahada kaldığı sürece ikili oyunlarda iyi sakladıkları gibi aksine hücumda da sürekli pota altında besleyerek ondan maksimum katkıyı alıyorlar. Son maçta Fenerbahçe’ye farklı kaybederken biel sahanın en verimli isimlerinden biriydi, 17 sayı ve 9 ribaund ile 24 puan getirmişti.
  • Markus Howard (Cazoo Baskonia): İlk transfer olduğunda da söylediğim gibi Eurolaegue’in yeni Larkin’i olmaya aday, ona hayli benzer skorer özellikleri olan bir guard. Şuana kadar da ligi domine etti. Son 2 maçta Partizan’a 33 ve Kızıl Yıldız’a 30 sayı gönderdi ve bu iki maçtaki verimlilik puanı ortalaması ile 32.5!!
  • Christ Koumadje (Alba Berlin): Koç Gonzalez yönetiminde geçen sezon başlayan gelişimini bu sezon da verimli şekilde sürdürüyor dev uzun. Sahada kaldığı sınırlı sürelerde sayı, ribaund ve blok departmanlarında önemli katkılar veriyor ve onu takımımızın yeni 6. adamı olarak transfer etti.

İsterseniz ligimize BasketServisi_2022/23 katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi: 09D0FBFE

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …