Güncel Haberler

Daçka’nın Konuğu Danimarka Ekibi Bakken

FIBA Şampiyonlar Ligi E grubu 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Darüşşafaka, Volkswagen Arena’da Danimarka ekibi Bakken Bears‘ı konuk ediyor.

19 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki ilk maçında konuk olduğu denk rakiplerinden Jerusalem’e dirense de 69-67 ile kaybetmişti. Haftasonu BSL’de ise güçlü rakip Anadolu Efes’e konuk olmuşlar ve 88-78 ile kaybetmekten kurtulamamışlardı. O maçta McCullough 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Starks 15 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Gabriel Olaseni 10 sayı, 5 ribaundi, 3 asist ile direnen başlıca isimler olmuşlardı.

Bakken ise ilk maçta konuk olduğu güçlü rakibi Ludwigsburg karşısında hiç direnememiş ve 99-58 gibi kalp kırıcı bir skorla kaybetmişti. Sonrasında yerel ligde oynadıkları maçta ise konuk ettikleri zayıf rakipleri Holbaek’i 118-69’luk skorla ezip geçmişlerdi. O maçta Adel 23 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Evans 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Childs 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Diouf 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

İki takım daha önce Avrupa sahnesinde hiç karşılaşmadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …