Güncel Haberler

Bursaspor, İspanyol Ekibi Badalona’yı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup A grubu 2. maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, İspanyol ekibi Joventut Badalona‘yı konuk ediyor.

19 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki ilk maçında deplasmanda dişli rakip Cedevita Olimpija’yı 73-81 ile geçmeyi başarmıştı. Sonrasında BSL sahnesinde ise konuk oldukları Merkezefendi’yi 56-68 gibi net bir skorla geçtiler. Auguste’un forma giymediği o maçta Onuralp Bitim 31 sayı, 9 ribaund ile yıldızlaşırken, Needham 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Ahmet ise 9 sayı, 17 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı. Auguste’un bu maç için durumu ise maç saatinde belli olacak.

Koç Duran yönetimindeki İspanyol ekibi ise organizasyonun güçlü favorilerinden birisi. İlk maçlarında konuk ettikleri dişli rakipleri Brescia’yı da 80-63 gibi farklı bir skorla geçerek bunu göstermişlerdi zaten. Sonrasında ise Endesa mesaisinde haftasonu konuk oldukları güçlü rakipleri Real’e direnememişler ve 96-79 gibi farklı bir skorla yenilmişlerdi. O maçta Guy 15 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Tomic 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Birgander 10 sayı, 2 ribaund ile direnen isimler olmuşlardı. Howard sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

İki takım daha önce Avrupa sahnesinde hiç karşılaşmadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …