Güncel Haberler

Türk Telekom, Almanya’da Hamburg’a Konuk Oluyor

7DAYS EuroCup B grubu 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Almanya’da Hamburg Towers‘a konuk oluyor.

18 Ekim Salı günü saat 20:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarından canlı olarak ileyebilecekler.

Alman ekibi ilk maçta konuk olduğu Buducnost’u 66-73’lük skorla geçmiş, sonrasında Almanya Kupası’nda konuk ettiği güçlü rakibi Ludwigsburg’a 86-92’lik skorla yenilerek çeyrek final biletine veda etmişti. O son maçta Lukas Meisner 19 sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Seth Hinrichs 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Ziga Samar 10 sayı, 4 ribaund, 5 asist, James Woodard 10 sayı, 5 asist ve Yoeli Childs ise 8 sayı, 10 ribaund ile direnen diğer isimler olmuşlardı.

Temsilcimiz ise ilk maçında konuk ettiği Paris Basketball’a 75-90 gibi farklı bir skorla yenilirken, sonrasında BSL mesaisinde yine evinde denk rakiplerinden Bahçeşehir Koleji’nin 87-68 gibi farklı bir skorla yenmeyi bilmişti. O maçta Jerian Grant 21 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile yıldızlaşırken, Tyrique Jones 20 sayı, 8 ribaund, Axel Bouteille 19 sayı, 3 ribaund ve sakatlıktan dönen Tony Taylor da 11 sayı, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …