Güncel Haberler

Bahçeşehir, İspanya Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu 2. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, İspanya’da Bilbao‘ya konuk oluyor.

18 Ekim Salı günü saat 21:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Bilbao ilk maçında konuk olduğu Nymburk’u 54-68 gibi farklı bir skorla geçerken haftasonu Endesa sahnesinde ise konuk olduğu Granada’ya fazla direnememiş ve 99-84 gibi farklı bir skorla kaybetmişti. O son maçta daha önce ülkemizde Tofaş forması da giymiş olan Withey 21 sayı, 7 ribaund ile yıldızlaşırken, Ludde Hakanson 14 sayı, 8 asist, Denzel Andersson 10 sayı, 4 ribaund, Michael Kyser 10 sayı, 3 ribaund, Xavi Rabeseda 10 sayı, 4 ribaund ve Adam Smith 10 sayı, 3 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Bahçeşehir ise ilk maçında konuk ettiği Igokea’yı 70-67 ile geçerken haftasonu oynadığı son BSL maçında ise konuk olduğu denk rakiplerinden Türk Telekom karşısında hiç varlık gösterememiş ve 87-68 gibi farklı bir skorla kaybetmekten kurtulamamıştı. O maçta Jamar Smith 27 sayı ile yıldızlaşırken, Yiğit Arslan 12 sayı, Vladimir Brodziansky 7 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Jerry Boutsiele 6 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Kasey Shepherd 6 sayı, 3 asist ile direnen başlıca isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …