Güncel Haberler

Koç Itoudis, Asvel Karşılaşması Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de LDLC Asvel Villeurbanne’ı konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Yunan koçu Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu:

Son olarak Valencia’ya karşı deplasmanda galip gelmiş bir takımla karşılaşacağız. Son derece fiziksel bir oyun ortaya koyuyorlar. Çok atletik, sahayı iyi koşan ve agresif bir rakibimiz olacak. Nando De Colo onlar için hücumda çok önemli bir yaratıcı. Özellikle top elindeyken hücumda tempoyu kontrol ediyor. Hepimiz Nando’nun karakteristiğini ve tecrübesini, aynı zamanda da oyuncu ve insan olarak kalitesini çok iyi biliyoruz. Ben de onunla uzun yıllar çalıştım ve burada da çok başarılı üç sezon geçirdiğini biliyorum. Ayrıca Nando’nun etrafında da Fall, Lighty, Jackson-Cartwright ve birçok iyi oyuncuya sahipler. Genel olarak EuroLeague’de çift maç haftasını yaşıyoruz. Herkesin katkısına ihtiyacımız olacak. Buradan taraftarlarımıza maça gelmeleri için açık bir çağrı yapmak istiyorum. Çünkü onlara çok ihtiyacımız var.

Fenerbahçe SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Zaferi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 4. maçında Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv‘i 88-95’lik skorla geçmeyi başardı …