Güncel Haberler

RESMİ: Dallas, Campazzo Transferini Açıkladı

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Dallas Mavericks beklenen transferi açıkladı ve kadrosunu Arjantinli yıldız Facundo Campazzo ile güçlendirdi.

Geçen sezon Denver Nuggets’da izlediğimiz ve serbest kaldıktan sonra uzun bir süre adı eski takımı Real Madrid ile anılan 31 yaşındaki Arjantinli yıldız ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar. Campazzo yeni takımında 2 numaralı formayı giyecek.

Böylelikle 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu, Real Madrid’den sonra Doncic ile bir kez daha aynı takımda buluşmuş olacak. Bu ikili 2017-18 sezonunda birlikte forma giymişler ve İspanyol devini hem Endesa hem de Euroleague’de şampiyonluğa taşımışlardı.

Campazzo, Denver ile geçirdiği 2 NBA sezonunda toplamda 130 normal sezon maçına çıkıp ortalama 20.1 dakika süre alırken 5.6 sayı, 3.5 asist, 1.8 ribaund ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …