Güncel Haberler

Tofaş, Strasbourg’a Uzatmada Kaybetti

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 2. maçında temsilcimiz Tofaş konuk olduğu Strasbourg‘a uzatma sonunda 94-89’luk skorla kaybetti.

Bu sonuçla Tofaş ikinci maçında da galibiyetle tanışamazken Strasbourg ise ikide iki ile yola devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Fransa temsilcisinde Matt Mitchell 23 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, Marcus Keene 16 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Leo Cavaliere 15 sayı, 10 ribaund ve Stan Okoye 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Temsilcimizde ise Rob Gray 27 sayı, 5-8 3sayı, 3 asist, 4 top çalma ile en skorer isim olurken, Bouba Toure 17 sayı, 12 ribaund, 2 asist 2 top çalma, Tyler Ennis 16 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Suleiman Braimoh 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …