Güncel Haberler

Koç Priftis, Strasbourg Maçının Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 2. maçında temsilcimiz Tofaş konuk olduğu Strasbourg’a uzatma sonunda 94-89 ile kaybetmekten kurtulamamıştı.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın Yunan koçu Dimitris Priftis açıklamalarda bulundu:

Zor bir maçtı. Yüksek yoğunlukta zor bir maç oynadık. Detaylar ve kritik şutlar maç sonunu belirledi. Maçın başında hücum ribaundlar konusunda büyük sıkıntı yaşadık. Hatırladığım kadarıyla ilk yarıda 14 hücum ribaundu aldılar. Bu durumu kontrol etmemiz gerekirdi. Maçın sonunda bence kaybın sebeplerinden biri bazı oyuncularımızın çok süre almasıydı. Savunma yapmaları çok zordu, böylece kaybettik. Uzatmalarda 18 sayı yedik, uzatma için bu çok fazla. Bunun sebebi yorgunluktu. İki mağlubiyetimiz var evet ancak devam edeceğiz. İkisi de deplasmanda geldi ve farklar çok azdı. Grubun önümüzdeki dört maçında savaşmak için oyunumuzda belli alanlarda daha iyi olmalıyız. İyi bir maç çıkaran Strasbourg’u tebrik ederim ve Fransa Ligi’nde iyi şanslar dilerim.

İki sakat oyuncumuz var: İlkan Karaman ve Berke Büyüktuncel. Berke, bizim için çok önemli bir oyuncu. Bir sonraki maç geri döneceğini düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …