Güncel Haberler

Koç Sarıca, Bonn Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu 2. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Telekom Bonn’a 83-71’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Bugün deplasmanda çok zorlu bir maç oynadık. Maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk ama buna rağmen kazanmak için yeterince iyi bir performans sergilemedik. Rakibimiz bugün bizden daha iyiydi, Telekom Baskets Bonn takımını galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Maç boyunca çok ciddi hatalar yaptık, özellikle de ilk yarıda.

Karşılaşmadan önce neler yapmamız gerektiğini konuşmuştuk ama savunmada çok zorlandık. Özeklikle de ikili oyun savunmasında sorunlar yaşadık ve rakibimize kolay sayı şansları tanıdık. Aynı zamanda ribaundlar konusunda da sorun yaşadık. Günün sonunda galibiyet için yeterli performansı sergileyemedik. Daha iyiye gidebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni bir takımız ve bunun zorluklarını yaşayacağız. Bunu oyuncularımla da konuştum, bundan önceki 3 maçımızı kazandık ama halen iyiye gitmemiz gereken çok sayıda nokta var.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …