Güncel Haberler

Karşıyaka, Almanya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu ikinci maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Almanya’da Telekom Bonn‘a konuk olacak.

12 Ekim Çarşamba günü saat 21:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basletbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarında canlı olarak izleyebilecekler.

Alman ekibi sezona istediği gibi başlayamadı. İlk maçlarında konuk ettikleri Reggio Emilia’ya direnseler de sonunu getirememişler ve 84-88’lik skorla yenilmişlerdi. Sonrasında haftasonu mesaisinde BBL sahnesinde ise konuk ettikleri Bamberg’i 84-76’lık skorla geçmeyi bilmişlerdi. Takımın yeni yıldızı TJ Shorts. Onunla beraber Sebastian Herrera ve bir diğer yeni transfer Finn Delany de diğer dikkat edilmesi gereken isimler.

Kaf-Kaf koç Sarıca yönetiminde yeniden yapılanmaya gitmişti. Yeni bir takım olmalarına rağmen ise sezona beklenenden iyi bir giriş yaptılar, tecrübeli yıldızların takıma çabuk adapte olmaları sayesinde önce konuk ettikleri AEK’yı 91-88 ile geçtiler sonra da BSL’deki zorlu deplasman maçında Galatasaray’ı 70-72 ile geçmeyi bildiler. Errick McCollum takımın lideri ve Jaylon Brown, Mindaugas Kuzminskas, Angel Delgado ona çok iyi eşlik ediyorlar şuana kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …