Güncel Haberler

Bursaspor, İlk Maçında Slovenya Deplasmanında Sahaya Çıkıyor

7DAYS EuroCup A grubu ilk maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursarpor, Slovenya’da Cedevita Olimpija‘ya konuk oluyor.

12 Ekim Çarşamba günü saat 21:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Spor ekranlarında canlı olarak izleyebilecekler.

Koç Golemac ile yola devam eden Sloven ekibi bu sezon da EuroCup’ın iddialı takımlarından birisi. Sezona Adriyatik Ligi’nde başladılar ve ilk 2 maçlarında önce içerde Borac’ı 98-81 sonra da deplasmanda Split’i 77-95 ile rahat geçtiler. Geçen sezon da takımda olan Yogi Ferrell ve 2 yeni transfer Josh Adams ile yolu ülkemizden de geçmiş olan Aaron Harrison takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Temsilcimiz Bursaspor da istikrarı tercih ederek koç Alimpijevic ile yola devam ediyor. Onlar da sezona iyi bir başlangıç yaptılar BSL’de ve önce deplasmanda Gaziantep’i 19 sonra da içerde Telekom’u 16 sayı farkla rahat geçtiler. 4 yabancı ile yola devam eden temsilcimizde Onuralp Bitim yükselişini sürdürürken Derek Needham geçen sezon olduğu gibi takımın dümeninde oturuyor ve yeni transferlerden Zach Auguste da takımın yıldızlarından biri.

İki ekip geçen sezon son olarak bu sahada çeyrek final maçında karşılaşmış ve temsilcimiz Bursaspor, rakip taraftarlar önünde 83-85 ile kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …