Güncel Haberler

Gaziantep, Avrupa Defterini İsrail’de Açıyor

FIBA Europe Cup B grubu ilk maçında temsilcimiz Gaziantep İsrail’de Hapoel Haifa‘ya konuk oluyor.

12 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler FIBA’nın resmi YouTube kanalından izleyebilecekler canlı olarak.

Haifa eleme maçlarından çıkarak buraya geldi. Kataja’yı 64-75 ve Rilski’yi finalde 61-68 ile geçmişlerdi. Sonrasında sezonu kendi liglerinde de galibiyetle açtılar, deplasmanda Hapoel Beer Sheva’yı 92-96 ile yenmeyi bilmişlerdi. Geçen sezon ülkemizde Merkezefendi forması giyen Devonte Upson, Kadeem Allen ve Anthony Hickey takımın öne çıkan isimleri konumundalar.

Temsilcimiz ise sezona pek istediği gibi başlayamadı. Koç Açık’ın öğrencileri BSL’deki ilk 2 maçlarında önce içerde Bursaspor’a 50-69 sonra da deplasmanda Bahçeşehir’e 78-73 ile kaybettiler. John Egbunu ve Codi Miller-McIntyre takımın yeni yıldızları konumundalar, Dotson’dan henüz istenen verimi alamadılar ve Frankamp’ın da sakatlığı devam ediyor, bu maçta da forma giyemeyecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …