Güncel Haberler

Houston, Alperen’in Sözleşmesindeki Opsiyonu Kullandı

NBA‘de temsilcilerimizden Alperen Şengün‘ün geleceği hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Takımı Houston Rockets, milli oyuncumuzun kontratındaki uzatma opsiyonunu kullandı. Böylelikle genç yıldız adayı 2024 yazına kadar Houston organizasyonunda yer almaya devam edecek.

Ayrıca Alperen’le birlkte Jalen Green, Josh Cristopher ve Usman Garuba da 2023-2024’e kadar Houston organizasyonunda kalacaklar.

20 yaşındaki Alperen geçen sezon yani çaylak sezonunda Rockets ile 72 maçta görev alırken ortalama 20.7 dakika süre almış ve 9.6 sayı, 5.4 ribaund, 2.6 asist ile katkı vermişti. Milli forma ile yazın yer aldığı Eurobasket’de ise 5 maçta ortalama 30.8 dakika süre alırken 18.2 sayı, 8.8 ribaund, 2.6 asist ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Mitchell’a Rağmen Kazanıp Seriyi Yedinci ve Son Maça Taşıdı!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 6. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı Mitchell’a …